En djävulsk tid av frestelser

Igår gick vi och lade oss 21.30. Morgondagen (idag) skulle bli kanon.

En timme senare vaknade jag av att Kommandorans telefon hojtade. Något snålt företag som ville ha henne på kroken i det sista av den svarta veckan. Tack! Ve och förbannelse. Det skulle finnas en digital störningsjour för sådant. Företaget förstörde min sömn. Klarvaken.

Blev nyfiken. Kunde ju varit någon sen bild av barnbarnen.

Massagegun!? Vad är det för fel på en massagestav?

Detta är något för att flörta med Malmö där krutröken ligger lågt.

Fast då hade jag valt en mera trendig design.

Nu var jag ju ändå vaken. Morgondagen blir inte vad jag tänkt mig.

Gick in i storstugan. Där låg katterna.

Trevligt sällskap de närmaste timmarna.

Och…naturligtvis datorn, som jag fick ta med mig från min bästa och generösa arbetsplats i livet. Datorn som gjorde så att de sista 4 åren inte blev tråkiga. Webbutveckling: .net, java, html och en ny värld av tänkande i den världen. Datorn hänger med. En trogen vän, så kul vi har fortfarande.

När jag satt där vid datorn, gjorde sig gårdagen påmind. En halv kartong och ett par öl…namn på ytterst lokalt oväder tack! Ingen ro. Dessa djävulska frestelser!

Detta inlägg publicerades i Betraktande, Katt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till En djävulsk tid av frestelser

 1. Ama de casa skriver:

  Vi (nåja, Anders) har ställt in våra telefoner så att dom inte låter mellan 23:00 och 08:00. Perfekt! Fast nu gick ni ju och la er tidigare än så, så det hade inte hjälpt. Om jag har räknat rätt i hastigheten så pep telefonen 22:30 🙂
  Mysigt med kattsällskap!

  • Janne skriver:

   Rätt räknat och det skall vara Anders till att hitta sådana finesser. Fast han läser ju instruktionsböcker. 🙂

 2. Ama de casa skriver:

  PS: Jag trodde massagegun var en kvinna 😉

 3. Ami skriver:

  Haha, jag trodde också att massegeun var en kvinna 😀

 4. Ruth i Virginia skriver:

  Änte könstut hur mycke` en kan klar` säg utan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s