Det är ju lördag

Dagen började med en äggamacka. Finns inget som kan gå fel med en sådan start.

En blev två. Jag behövde bara säga att det skulle vara gott med en äggama…så hade hon stekepannan på spisen. Jag är bortskämd. ”Feminister”* rynkar kanske på näsan. En mansgris som vinkar och kvinnan står på tå.

Jag gick ut en sväng och sedan in igen för att ta en fika med tillhörande Yatsy. Lotta sa att hon sett fåglarna komma och kika på baksidan. Hon har koll på sådant. Kollade i bloggen när vi börjar mata de små söta liven förr om åren. Ja, nu ungefär.

Laddade upp med jordnötter. Nu är det igång och man kan inte sluta för att ”solen skiner”. I morgon har vi något att kika på när vi fikar.

Fast det gjorde jag inte förrän det började skymma.

I övrigt har det inte blivit så mycket gjort utöver det nödvändiga. Fumlade lite under ”kjoltyget” därnere. Regnade av och till. Skulle behövt ett blixtlås på presenningen.

Vid 5-tiden var det klart inbjudandet att i alla fall ta projektet ett steg framåt.

MEN

Det är ju lördag.

*** Här kan ni sluta läsa om ni inte är intresserade av politik ***

*Feminism i Sverige är ett sorgligt kapitel. Tyvärr har den kidnappas av hatfeminister som hatar allt utom sig själva. Självgoda allvetare. Fy fan, vad de förstört kvinnornas kamp för ett jämlikt samhälle här i landet. Detta spann hela 7-klövern på inför valet 2014; ”Vi är ett feministiskt parti”, inspirerade av F!. F! kunde blivit ett parti i riksdagen för kvinnornas kamp, för orättvisor finns; olika lön för samma jobb etc. Detta ockuperades av andra. I mitt tycke ett anarkistiskt slödder och ickefeminister. Påstår att män har peniskomplex, och hatar vita män. Ända upp i partiledningen. Vad gjorde de i valupptakten? Hatade andra och älskade sina egna handlingar, rev ner andras valaffischer, saboterade för att istället för att fram sitt budskap. Som de sår får de skörda. Känner ledsamhet med folk som vill jämna ut samhället.

Sverige leder nu våldtäktsligan i världen. Grattis till hatfeminsterna, F!

Det här inlägget postades i Betraktande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är ju lördag

 1. Ama de casa skriver:

  Mackan såg väldans smarrig ut! Försöker undvika att äta så mycket bröd, men inget går upp mot knäckebröd när det kommer till mackor. Ett blomkålssubstitut är gott, men knäckebröd är grejen det 🙂
  Han en skön vilodag – helga den noga! 😀

  • Janne skriver:

   Kan ana ett litet uns av religiositet i Ama. Eller är det bara något som hängt med från söndagsskolan? Vi kör stenhårt på den linjen. Knäckebröd alltså. En knäckemacka kan man ta när som helst.

   Ha en bra dag!

 2. Ami skriver:

  Jag skulle inte klara mig utan min äggmacka till frukost, men här blir det oftast skivat med majonnäs, salt och dill på 🙂
  Ha en bra dag!

  • Janne skriver:

   Just det, som du säger, är ju så gott. Det slinker ner en sådan var och varannan dag. 🙂

   Detsamma till dig och Loppanfararen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s