Till brorsan

Brorsan

Min bror vet inget om datorer, den lycklige saten. Han köper tidningar istället. Det har han gjort sedan han började gå. Alltid Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen.

På 60-talet köpte han också:

fib-aktuellt

och…

lektyr1

och…

se

och…

tekniken

…biltidningar. Detta är bara ett axplock. Han hade också alltid stålar för han knegade som en gallärslav. Jag hade liksom allt det där gratis genom honom. Man kan säga att han bidragit till den jag är idag fast han är mycket snällare med betoning på mycket och snällare.

pressbyrån

Nu vet jag att han brukar ta en sväng förbi Pressbyrån på Centralen och läsa tidningar. Varför betala dyrt när man är pensionär och när man kan kika lite gratis? Han är smart. Han har slagit mig med häpnad många gånger.

Han brukar läsa bloggen ibland.

Nu ska han få lite ögon- och örongodis som jag vet att han inte sett:

För han gillar chevor liksom jag. Jösses va kul jag hade i hans…

impalafront

cheva

…Cheva Impala. Jag fick betala med att meka.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s