Virket tog slut

Nu börjar jag se ljuset i tunneln även om det kommer att bli mörkt därinne.

starten

Hade jobbat en timme från 12-tiden när det såg ut så här. Det är mäta-såga och mäta-såga. På bilden ser ni också varningsljuset. Nu vilande. När Tommy fick se det verkande i helgen, så ruskade han bara på huvudet. Jaja, så är det med barn, allt går inte hem.

slut

Efter någon timme till, såg det ut så här. Sedan tog virket slut. Jag har ju gjort taket en meter högre. Mer virke behövdes. Vem tänkte på det? Inte jag i alla fall.

Koja

Jag får köpa en lucka till i morgon och det räcker också till väggar i småpojkarnas koja.

blåste

Blåste kraftigt idag, tur att jag höll mig kvar däruppe.

Skönt att det snart är slut för annat pockar på.

soluppgång

Min kusin Kurt, tyckte att jag skulle montera kranen vid sängen så att jag kom upp om mornarna. En morgon i denna vecka kom jag faktiskt upp utan lyftkran och fångade soluppgången. Sedan gick jag in till min älskade fru och åt frukost, kollade förmiddags-tv och firade förmiddag. Som en pensionär bör göra. I lugn och ro.

Detta inlägg publicerades i Sysselsättning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Virket tog slut

  1. Ama de casa skriver:

    Jahaja… DET virket tog slut? Jag trodde det var sån kris att det var slut groggvirke… 😉

  2. Jari skriver:

    ”Se ljuset i tunneln”, så sa även Hans Holmer… Huga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s