Boven i gräset

Idag smög jag fram med gräsklipparen. Som om jag hade en rullator, ungefär. Det här var väl en försmak men jag har redan provat på rullator på allvar i samband med MC-olyckan.I gräset

Gräset är långt och jag har plockat grenar och kvistar till förbannelse. Sätta på nyslipade knivar och nya uppsamlaren var bara att glömma. Det kunde bli Rock ‘n Roll under gräsklipparen.

Tittut

Vet att det finns många ställen där det klingar till i gräsklipparknivarna. Det ekar över Skorpan. När jag kommer in får jag alltid samma fråga; hur fan kör du?  Hon har sagt att hon ska lära sig den där men det har stannat vid det. Drängen förblir dräng och hon Kommandora. I år skulle jag plocka alla ställen och märka ut dem. Innan jag sätter på nya knivar. Eventuellt plocka upp dem med Mulle.

Bov

Helt plötsligt sa det tjoff. Gräsklipparen dog och ville inte vara med längre. Lite baxa och böka och där låg den, boven i gräset. Tro inte att den var så synlig som på bilden. Nej, den gömde sig noga för att kunna ställa till jävelskap. Var kom den ifrån? Jag brukar plocka upp alla stenar och den borde jag ha sett innan det blev djungel här. Det blev Rock ‘n Roll under gräsklipparen som jag misstänkte.

Samling

Jag har faktiskt en samling. En fantastisk samling. En stensamling för ett speciellt ändamål. Om inte annat i en eventuell revolution för Svea Rike.

Klippaggregat

Där satt den. Kniven t.o.m. upp i mitt älskade egenhändigt renoverade klippaggregat. Det där kommer att bli värre, skramla sönder. Springan kommer att förenas med min i allt skakande. Kaos och till sist kaputt. Jag har varit med länge nu. Litet blir dyrt om man struntar i det.

Jag ringde runt. Vem ställde upp till slut?

Bilverkstan

Niklas på Ödeshögs Bil & motor förstås. I morgon sticker jag dit med eländet.

Det här inlägget postades i Sysselsättning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Boven i gräset

  1. Ama de casa skriver:

    12 kvadratmeter plattbelagd terrass… JIPPIE!!! 😀

    • Janne skriver:

      Igår kväll försökte 6 Koltrastar överrösta varandra i sångens ädla konst. Dofterna var härliga…. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s