Totalt urspårat

Ni har ju, under ett par år, hängt med på våra rutiner. Framför allt onsdagsrutinen, Å-dagen.

SeOchHör

Rutinen var att jag packade lasset och åkte till återvinningen. Plockade upp hennes tidning på vägen hem och sen blev det lugnt och tyst i flera timmar. Jag skulle kunnat montera upp en hembränningsapparat i köket och brassat på. Kommandoran hade inte märkt ett dugg.

Rutiner är sköra, de går lätt sönder.

Hänt i veckan

Nu kommer den här istället sedan några veckor. Ersatte Se och Hör, samma prenumeration. Kommandoran gnisslar och hon tittar inte ens i den. En riktig skittidning enligt henne. Jag kommer aldrig förstå skillnaden. Det som retar mig är att jag betalade 950:- i somras för att se henne sitta där och läsa varje onsdag. Förlaget går inte att kontakta; telefonköerna är, som sagt, långa och mail svarar de inte på. Jag som har gjort vrålslut. Som ni ser är tidningen inplastad.

TV-guide

I samma försändelse ligger nämligen TV-guiden. Förra veckan bifogades ett inbetalningskort på 135:- med ett ”tack för beställningen”. Ni förstår väl att gubben gick i taket?

Hänt extra

För någon dag sedan, kom Kommandoran hem med den här. Va, har du köpt den där skittidningen vi får i brevlådan? Nej, svarade hon, det här är en annan och den är bra. Kan du inte ändra så vi får den istället? Nej, du får köpa den, svarade jag.

För jag har redan planerat upplösningen av affärerna med förlaget. Byta tidning skulle säker bli en ny prenumeration utan att den gamla försvann. Samma skit som i telekombranschen. Det är inte pengarna utan sättet som retar mig.

Nu har jag filat på ett brev. Det ska inte likna de mail jag skickade. Det här skall vara elakt och med många svordomar. Jag ska skicka två; ett till VDN för Aller media och ett till kundtjänst. Ska bifoga de senaste ouppackade försändelserna.

Ni förstår att jag inte pysslat med återvinning på ett tag. Varje steg i den riktningen och det där tidningsförlaget dyker upp som ett svart moln ovanför huvudet. Totalt urspårat.

Det var mycket om lite. Pust.

Sophög

Idag var det tvunget att ta hand om skiten.

kärran

Måste ha släpet för att hämta ved.

vattensugaren

Minns ni den här, som jag skaffade i somras? Vattensugaren. Rören har inte läckt en droppe sen den kom på plats. Snacka om respekt!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Totalt urspårat

 1. Ama de casa skriver:

  Men fy vilken dålig stil av dom! Att inte svara överhuvudtaget – jag skulle också gå i taket!

  Fast jag förstår inte heller vad skillnaden är mellan dom olika tidningarna…
  🙂

  • Janne skriver:

   Jag vet inte hur man ska vara funtad för att kunna skilja på skvaller och skvaller. Som en Kommandora förmodligen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s