Klick med IKEA

Majsan väckte oss i morse. Vi blev glada bägge två av väckningen. Sedan var hon ute i 5 timmar och kom sen in och åt ett rejält mål kattmat av märket Sheba. Majsan Därefter rullade hon ihop sig i soffan på verandan. Så låg hon resten av dagen. Hon var förmodligen medtagen av gårdagens veterinärbesök. Regn Det regnade och blåste hela dagen, inget kattväder. Skrajsan Jag råkade lägga ifrån mig ett par byxor på soffan. Dessa har Skrajsan lagt beslag på. Det blir så kallade Mohairbyxor. Här kollar hon på TV. Ikea Själv satte jag igång med att montera ihop IKEA-prylarna till köket. Det är faktiskt hela det nya köket sånär som på spisen och köksfläkten. Detta har ni väl gjort många gånger själva, men jag tar lite av det ändå. Kontroll Kontroll av att allt är med. Under 45 år har jag varit med EN gång att det saknas något. Oftast ligger den där skruven kvar i en hörna på förpackningen. Bänkstomme Stommen till bänken med två lådor som skall stå bredvid spisen. Ihopsatt på 10 minuter. Lim Jag kan inte låta bli att limma de där träpluggarna bara för att det inte ska bli rangligt med tiden. Perforering Blev imponerad av detaljerna. Baksidan på stommen märkt var kunde spika fast bakstycket. Sedan blev det något helt nytt i IKEA-skruvandet för min del. Låda Lådorna, nästan helt i metall, med glidskenor på lådorna… Skenor …och stommen. Ritning Ritningen visade och var skenorna skulle sättas beroende på hur många lådor man skulle ha. Så var det inte förr, det fick man räkna ut själv. Klick En annan sak som imponerade, var just enkelheten med en del detaljer. Klick. Kan det bli enklare? Slutligen en funktionstest. Tänka sig, så moderna saker i ett kök från 1849 och det blev ett inlägg av nästan ingenting. Ja, förutom katterna.

Det här inlägget postades i Katt, Sysselsättning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Klick med IKEA

 1. macilane skriver:

  Du fick väl extra rabatt på köpet för att du gjorde den här fina reklamen för IKEA, eller?
  (Skratt).

 2. Ama de casa skriver:

  Åh vad skönt att Majsan är bättre – lite matt får man vara efter att ha varit krasslig. Och en katt kan det där med att vara matt. Sjuk eller ej 😉

  Du sorterar inte alls alla grejerna som ska vara med på samma (hysteriskt) noggranna sätt som Anders. Men jag känner igen idén… 😀

 3. Ama de casa skriver:

  sv: Jodå. Det var säkert tryck i den där Mustangen. Men Anders hade inte en chans att testa. Om det inte var bilköer så var det en skrikande fru… 🙂

  Men han sa:
  – Om det här hade varit för xx antal år sen, då hade jag varit i himmelriket!
  😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s