Dragkamp

Vintern och våren verkar ha dragkamp om vädret just nu.

Snöa

Ena stunden snöar det. Dessbättre bara under ett par timmar.

Snödroppar

Veckan som gick bjöd på vårväder. Snödropparna tittar upp. Tulpanerna som Kommandoran satt är 5 cm över marken.

Majsan2

Majsan är en riktig blomälskare. Hon trivs verkligen här när hon kan gå omkring och sniffa.

Majsan

Idag slog hon höjdrekord i äppelträdet. Det lustiga är att hon ”pratar” när hon går däruppe.

Hon var med mig, i stort sett, hela dagen.

Den förbjudna staden

Vi var där nere i Den förbjudna staden. Hon tycker det är spännande där. Många skrymsel och vrår. Det har hänt att hon kommer därifrån med en nyfångad mus. Jag älskar katten. Den andra också för hon har sina egna kvalitéer. Vi tror att hon struntar i vattenautomaten, för hon kommer gärna in och vill dricka när vi är på toa. Den finns där i nödfall om vi inte är hemma. Om hon skulle bli riktigt törstig, så dricker hon kanske där.

Idag skulle jag ha dragkamp mellan ordning och oreda.

vägg

Detta hörn skulle jag rensa. Längs väggen till höger ska jag ställa upp hyllorna från Jula.

Det är en oisolerad vägg och jag har tänkt att isolera rummet. Om jag nu ställer upp hyllorna, kommer jag aldrig att plocka ner för att sedan isolera. Det ska vara varmt härinne. Börjar med denna vägg så jag kan ställa upp hyllorna. Det ska vara 100% ordning när de ska ta hand om skiten efter mig.

Ren

Alltså, rensade bort allt. Grejerna bar jag till huset till vänster i Den förbjudna staden. Se bilden tidigare i inlägget. Notera gardinen i fönstret längst till vänster. Den fick jag av Kommandoran och den satte jag upp med hjälp av en häftapparat. De e karlatag det. Majsan var med hela tiden. Mycket gott sällskap. Ibland kan jag hitta henne på de mest konstiga ställen.

Detta inlägg publicerades i Katt, Sysselsättning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dragkamp

  1. Hillevi skriver:

    Du är inte så lat, precis! Undrade lite om vattenautomaten och hur det gick, men här kom ett svar. Kanske den tas bättre emot när det blir torrt och varmt. Katter är knepiga, en av mina vill helst bara dricka regnvatten. Cykelkärran ser kul ut, fungerar den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s