Nu får det var nog, trodde jag

Nu har jag gått därinne i fyra dagar.

härinne

Har känt mig lite småförbannad hela tiden, som morsan. Förkyld av något slag.

dykartuber

Att gå ut har varit något av hänga lungorna på utsidan. Gick ändå ut. Nu får det vara nog, tänkte jag.

Mulle

Ville fortsätta där jag slutade. Gnäll, gnäll, gnäll. Gick in igen. Mycket gladare. NOT.

Stackars Lotta. Hon stack till sina barn i Nässjö och hade en heldag i lugn och ro.

skåp

Skåpet som jag terroriserade under en dag, allt mitt skit bara försvann. Nu finns det plats. Mycket annat följde.

bokhylla

När jag ändå går härinne och ru..msterar om: ”Jag tänker rensa i bokhyllan”. ”Det gör du inte”. Blicken som mötte mig var svart. Svart så in i helvete. Jag trampade runt och insåg att det var ett territorium. Nåväl, jag har hela ”Den förbjudna staden” som mitt territorium. Fanns inte så mycket mer att göra utom än att Googla. Nu ska jag, ta me fan, skaffa mig ett ordenligt valunderlag, kolla vad alla partier står för. Började med sossarna som har fått flest röster i mitt väljarliv tills…

Trygg vagga

pajas… de som förstörde allt, äntrade scenen. Hon gjorde stort i många kretsar men glömde det väsentliga, Svensson. Hon rantade runt i moskéer, vilket inte Svensson ville ha då. Taskig timing. Hon skulle aldrig ha accepterat sitt liv som muslimsk kvinna och det var tusenårigt av kvinnonedsättande som hon ville ha acceptans från. För deras röster? Han Juholt, som såg ut som skurken i en Chaplinfilm redan från början. Han gick till historien som en skurk, fast det blev inte i stumhetens tecken.

Googlade, nu ville jag komma till källan, inte några tolkningar av deras politik.

http://www.socialdemokraterna.se/

Som sagt, inga tolkningar. Det finns massor. Speciellt när det gäller Sverigedemokraterna, massa idioter som försöker utveckla. Källan måste väl vara de som gäller? Skrev ett brev till SD i förhoppningen av att få ett få ett svar inom en framtid.Vi får se…

Det här kommer att fortsätta av och till. När det inte finns något väsentligare att skriva om från Skorpan. Just nu är jag helt nollställd när det gäller politiskt val. Känns skönt. Nu ska jag själv bilda mig en uppfattning och inte bli matad via tidningarna.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu får det var nog, trodde jag

 1. Ama de casa skriver:

  Jag tyckte Ljugholt var bra jag! Det tyckte nog många icke-sossar 🙂

 2. Ann-Christine skriver:

  Ska man rösta på de parti som gynnar mig mest eller skall man tänka större o tänka på vad som är bäst för Sverige. Jag tror att vad man än röstar på så kommer man att bli besviken.
  Nu är vi inne i juletider o får njuta av det. Adventsljusstakarna o julstjärnan på plats. Vi har smakat av Mobergs alkoholfria glögg och det var helt ok, men inget slår Blossas starkvinsglögg
  Ha det så bra önskar kusinen med fru

  • Janne skriver:

   Det är ett dilemma. Mig själv eller Sverige? Bäst vore om det sammanföll, men som du säger, det finns en besvikelse i alla. Värst var det året vi röstade på Miljöpartiet som efter valet gjorde helt tvärtom mot vad de sa innan valet. Vi smakade också Mobergs glögg men nu står Blossas starkvinsglögg i skåpet. Hälsa kusinen. Lotta hälsar.

 3. Hillevi skriver:

  Bokhyllan? BOKhyllan??? 😀

  • Janne skriver:

   HeHe, finns inte bok som du konstaterat. Hade väl tänkt mig att åtminstone kunna ställa upp fotografier på alla barn och barnbarn. Icke sa Nicke. Hon (Kommandoran) har ställt upp foton på sina barnbarn i gyttret av skit. Jag har gett upp hoppet på den där (bok)hyllan. Jag ska sätta upp min digitala fotoram på bästa väggen med bilder på barn- och barnbarn. Tusen bilder minst som får stå där och växla bilder. Så kan hon ha sin hylla. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s