Junkmaster

Ibland, när jag är på återvinningen, följer det med något hem också. Brukar gå där och skrota. Kolla in läget. Någon gång kommer föreståndaren. Är det något du behöver? Oftast inte för jag har mer skräp hemma än vad som behövs.

Gräsklippare1

Det är frestande att tigga med sig någon gammal gräsklippare, fixa till och beckna. Byta stift och göra ren förgasaren är vad som oftast behövs för att få snurr på´n. Fast det är inte tillåtet, plocka från återvinningen och sälja.

Kareoke

Senast jag var där, kom den här med hem. Tyckte den såg kul ut. Hade inte glasögonen med, så jag såg inte vad som stod på den.

Kareokeprovet

Tittade närmare på mojängen och stoppade kontakten i väggen. Jodå, det blev en bild på gubben, nu var det bara att sjunga in i CDG Karaoke system. Fast det saknades en mikrofon. Lika bra det, för det är inget att fresta omgivningen med.

Googlade på ”CDG Karaoke system”.

ny

Fick upp senaste skriket av den. Budskapet ”Att lära sig älska sig själv är den största kärleken av allt”. Ska man börja med det på morgonen då? Titta på sig själv och sjunga tills man är nöjd. Dagen kan börja bättre.

Karaoke har provats tidigare i förhållandet med mindre lyckat resultat.

Karaokemixer

En sån här Karaokemixer fick jag av Kommandoran i julklapp. Det var andra julen vi firade tillsammans. Kopplade in den i Tv:n och tog en slurk Famous Grouse. Skrålade och sjöng. Tog en slurk till. Höll på flera timmar med den där på julaftonskvällen. Kommandoran satt i köket och ”njöt”. Var väl kul för henne att jag uppskattade julklappen.

Det lät för jävligt, fick jag höra senare. Apparaten packades ner i originalförpackningen och såldes några år senare på Tradera. Naturligvis med hennes medgivande. Snubben som köpte den var nöjd. Undrar om han fortfarande är gift.

Idag har det varit som vanligt, förutom att vi var på rymmen till kvarnen och köpte hönsfoder. Dubbelt så mycket mot tidigare. Vi har 16 höns nu och småttingarna äter som grovarbetare.

Vi har haft besök på eftermiddagen också.

lastbil

Lastbilen var här och…

jordhög

…tippade jord. Av någon underlig anledning har det blivit en hel del hål på tomten.

Återkommer till Karaokemaskinen. Oerhört frestande att pilla isär den där och kolla. Kanske gör det någon kväll i vintermörkret.

Detta inlägg publicerades i Minne, Sysselsättning, Utflykt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Junkmaster

 1. Ama de casa skriver:

  Ser fram emot en videoblogg.

  Eller kanske inte…
  😉

 2. Hillevi skriver:

  Hej!

  Jag tittar in här varje dag – det är så roligt att läsa om ”att våga-projekt”!

  Sen undrar jag: varför köpte ni hö till hönsens reden istället för halm? För att de ska äta av det också och få gula gulor?

  När ni handlar foder ”på kvarnen” – vad köper ni då?

  Som sagt – läser här med stor glädje, så fortsätt gärna så!

  • Janne skriver:

   Kul att du hittat hit! Vi tänkte att hö är skönare att ligga på, så kan de äta av det och så luktar det så gott. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s