Hemligheten under de två tornen

Regn idag, inget snickeri ute. Hade tänkt fortsätta på den påbörjade linjen med att fixa till hos hönsen. Värpreden står på lista. Fick hitta på något annat att göra.

lurvigt Gästhus

Den gamla damen        Gästhuset

Inte svårt att hitta något att göra eftersom naturen hittar på så mycket nu. Det gröna som står för nära hus ska bort. Hjälpredorna till min tjänst var röjsågen, sekatören och motorsågen.

Ansatt

Trädet borta.

Den gamla damen

Väggen fri och behöver målas, växterna har tärt på den. Allt lastat på kärran. Tycker lika mycket om växter vid husväggar som om EU*.

Så var de då de där två tornen som sträckte sig mot himlen.

tornen

I alla fall måste de verka som sådana för de som lever på den här nivån. Innehållet är hemligt för de som lever här under och de inte förstår vidden av det.

Sorkfälla

Sorkfällan MSF Swiss Flex. Ännu en sådan grej som inte fungerar, men se det gjorde den. I morse satt en gynnare i den. Döden måste ha varit ögonblicklig. Inga bilder med jakttroféer, tycker lika illa om det som EU. Det onda mot det goda. Frågan är bara vem som är den onde här. Mullsorken är ju inte ond han gör bara som han blivit programmerad; lever i huvudsak av gräsrötter, precis som politikerna gör, speciellt de som sökt sig till EU. Här på Skorpan får jag betrakta mig som den onde, men han var ful den fan, Mullsorken. Fattas bara den gode för att komplettera ”Den onde, den gode och den fule”. Det får väl bli Kommandon för hon bakar goda kanelbullar.

 

*EU planerar konkurrenslagar som kan slå ut Sveriges inrikesflygplatser. Förslaget skulle stoppa allt offentligt stöd till de bidragsberoende regionalflygplatserna.

EU är ett försåtligt sätt som ”de stora” använder sig av för att återigen försöka få världsherravälde i hela Europa. De håller på att lyckas. Nästa steg: inga regionala flygplatser i Sverige av konkurrensskäl. Lugn, flygplatserna kommer inte att läggas ner. Efter ett tag kommer vi att ha Franska, Engelska, Tyska och Holländska flygplatser i Sverige som får EU-bidrag med anställda från respektive länder. Arbetsmarknadspolitik. Vartenda jobb är viktigt.

Det här inlägget postades i Sysselsättning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemligheten under de två tornen

  1. Ama de casa skriver:

    Jag tycker fortfarande synd om mullsorkarna. Förmodligen för att jag inte har problem med dom själv 😉

    • Janne skriver:

      Ja det är synd om dem på så sätt att de inte förstår att de bor på den ondes mark. Men de kommer snart förstå och flytta 25 meter söderut. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s