Snopet

Som jag berättade igår, så satt pralen och jag och snackade minnen när vi träffades sist. Bilsemestern med morsan. Han har flera gånger sagt: ”Att du kommer ihåg så mycket, jag minns nästan ingenting”. Det är sant, jag minns väldigt mycket men får alltid leta efter glasögonen. Därför köper jag 3-pack glasögon på Clas Ohlson och har glasögon lite här och där. Ibland kan jag ha alla 3 i bröstfickan på jobbarjackan. Gott minne? Tja, men ibland är det helt fel.

nummerplåt

Den här nummerskylten har jag sparat sedan 60-talet. Brorsan och jag var i Huddinge och beställde inplastade skyltar till våra bilar. Varför den har blivit kvar har jag inte en aning om. Ingen av bilarna skrotades. Jag har hela tiden trott att den satt på min Kapitän.

impalafront

Ända tills igår när jag letade bilder och fick se bilden på brorsans Impala. Anledningen till att jag inte visar hela bilden är att det finns personer med som jag inte vet om jag får visa i bloggen. Kanske blir någon annan gång.

Brorsan skall få sin nummerskylt nästa gång vi träffas. Hur i h….? Snopet.

Detta inlägg publicerades i Minne och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snopet

  1. Ama de casa skriver:

    Oj! Att spara såna grejer och dessutom ta med dom i flytten? Inte sånt som jag prioriterade i alla fall. Jag är nog lite för onostalgisk när det gäller sånt. För mig räcker bilderna 🙂

  2. Janne skriver:

    Den där skylten har flyttat 7 ggr. Fast egentligen har den nog mest legat i samma ouppackade låda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s