Julklappen

Som ni tidigare sett, så var vi på ”Pyssel och papp” hos Nina och Fredrik för några veckor sedan. När vi skulle gå, så kom Nina och räckte fram en julklapp till mig. Ja, det stod ”Janne” på den. Jag tog emot…

julklappen

samtidigt som jag protesterade.. Vi..vi..vi skulle ju inte ge varandra några julklappar, kom vi inte överens om det? Ja, men det är inte en sån, svarade de i mun på varandra. För mig var det helt klart en julklapp. En mycket tung sådan dessutom. Jag tog emot den med tanke på att det kunde vara något kul. Ni ska veta det att Nina och Fredrik kan hitta på vad som helst för att lura arslet av’n.

Som när vi var bjudna på dop i juli 2011. Kommer de att gifta sig på samma gång, var frågan som dök upp hos de flesta. Nej, nej, nej svarade de på alla frågor och antydningar. Vi var misstänksamma både Lotta och jag. Det var många inbjudna, ett riktigt partaj. När vi stod där, på Timos konditori i Nässjö och skulle hämta ”doptårtorna”. Skulle ni inte tagit…

Tårtdekoration

sådana här dekorationer istället? Nina ställde sig en halv meter framför mig, spände ögonen i mig. Det blir inget bröllop! Jag gick ut till Lotta i bilen. Det blir inget bröllop, det blir inget…

Så satt vi då där i kapellet och väntade på föräldrarna och huvudpersonen, för dagen, Alma (numera Tårt-Alma). Upp slås dörrarna längst bak i kapellet och musiken som spelas är bröllopsmarschen. Dopet blev ett…

Dopet som blev bröllop

ett bröllop och ett dop…

Nina och Fredrik

så här nära mig stod hon på Timos när hon fastställde ”Det blir inget brölllop”. Fast då såg hon inte kär ut utan bestämd och lite småförbannad av allt tjat om bröllop.

Vad var det nu i julaklappen? Så här stod det på paketet…

text

Jag rev upp paketet, kändes som om jag var 12…

sand

den helt perfekta julklappen! De har inte behövt köpa den heller för sådana får man tydligen hämta gratis i Nässjö. Jag har just skyfflat undan kattsanden och nu är det halt. TACK! Vi fick oss ett gott skratt också!

Om ni inte vet vad jag sandat med tidigare så kan läsa inlägget ”Einstein”.

Detta inlägg publicerades i Nöje. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julklappen

  1. Ama de casa skriver:

    HAHA! Den var RIKTIGT bra! 😀 😀 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s