Sokoban

Ni kommer väl ihåg PC-spelet Sokoban? Man styr en gubbe som rusar omkring och placerar lådor på ett visst sätt. Allt för att få utrymme över. Det håller jag på med nu.

Nej, inte på datorn utan i verkligheten. Allt för att få tomt i gästrummet och för att komma åt de saker jag behöver för att göra i ordning där.

Vi hade 130 flyttkartonger när vi flyttade hit för 3 månader sedan. Hälften är uppackat.  Många av de övriga innehåller kläder, skivor, filmer och böcker. Skivor, filmer och böcker har vi inte saknat. Kläder använder vi inte så mycket av. Inte för att vi går omkring som…

Adam och Eva utan för att jag för det mesta går klädd som…

Byggare Bob. Hjälmen var en engångsföretelse. Hade precis hittat den i W’s gömmor.

  

Lotta har också letat fram sina favoritkläder. Vi har så vi klarar oss här på landet och när vi åker bort. Det har faktiskt hänt att jag åkt till Nässjö som Byggare Bob.

Hur många galgar? Svar: 120 som det hängde kläder på i Hässelby och de kläderna ligger nu i flyttlådor. Galgarna låg i vägen. Jag stoppade ner dem i flyttlådor igen. Det kommer att bli mycket kläder som kommer att skänkas bort.

Avslutade dagen med sprida…

  

lite ljus åt äggleverantörerna.

Det har varit en småregning och ruggig dag.

Majsan har mest legat i fönstret och gäspat. Ville inte bli blöt om tassarna.

Det här inlägget postades i Julpynt, Katt, Sysselsättning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sokoban

  1. Ama de casa skriver:

    130 kartonger… Vi hade bara det som rymdes i bilen när vi flyttade, men å andra sidan var lägenheten möblerad. Det finns ändå ett par kartonger i garaget märkt med: ”Sånt som inte fick plats” 😉

    Visst minns jag Sokoban! Lite som 15-spelet. Det var en på jobbet som liknade alla omflyttningar av folk som vi hade där med 15-spelet. (Varför skulle alla byta plats med varann hela tiden? Det undrade jag ofta…)
    🙂

  2. Janne skriver:

    Så var det och är fortfarande; Sokobanchefer som alltid skall flytta om folk. Många gånger begrep jag inte varför. En gång var det en chef som flyttade på en snubbe bara för att han inte tålde att han gick förbi chefens rum i en korridor. Snacka om noja. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s