Postorder

När jag ska skruva bort något som sitter med 4 skruvar t.ex, så jävlas alltid den sista. Jag har upplevt det alltför ofta, det är tydligen någon naturlag som slår in. Den sista bråkar alltid. Det är likadant när jag ska sätta upp något. Ska 80 skruvar skruvas dit så går 79 bra. Inte den 80:e och sista. Det kan också vara så att den saknas och det är också skit.

Idag hade jag tänk mig att få ordning på Skrutti-bang-bang.

Ni vet den som mössen gått hårt åt. Gnagt sönder bensinslangarna.

Det är två slangar som skall bytas. Här har jag skruvat bort tre slangklämmor.  En slangklämma kvar, den 4:e. De sitter så till att jag skulle behöva ha….

behövt ha haft Lukas, Isaks, Max’s eller Björns händer. Småtjejerna tror jag inte går på sånt. Smånissarna Linus och Simon är för små. När småbarnen kommer på besök så ska de få meka med något. Barnens mekarhörna. Där ska de få skita ner sig.

Nu var de inte här, så jag fick klara mig själv. Försökte på alla möjliga vis.

Här är det nära. Böjlig axel på skruvdragaren…

men chucken skruvade upp sig hela tiden. Behövde en mutter för att låsa den. Åkte iväg in till Ödeshög. Jag var på 6 ställen och ingen hade en fingängad mutter.

Jag hittade dock…

den här böjliga hylshållaren på järnaffären. Tänk vad de som är tillsammans med bloggare får stå ut med. Jag tog bilden. Nu får vi se om det funkar i morgon för när jag kom hem var det mörkt. Jag hade ett annat ärende i Ödeshög….

hämta paketet från Clas Ohlson. När vi flyttade från Hässelby sa Lotta: Ja, nu kan du inte springa på Clas i Vällingby och handla när vi flyttar. Det hon tydligen totalt glömt bort är att Clas Ohlson  i grunden är ett postorderföretag. He He. På nätet har de ofta lägre priser än i affären vilket betyder mera prylar. Den här grejen behövde jag (vi) verkligen. Vi har försäkrat med tilläggsförsäkring ”Anticimex”. De vill absolut komma och inspektera vad som finns….

i detta lilla utrymme tvärs igenom kåken. Bara de inte skickar någon tjockskallig, för han kommer inte in och kommer han in så kommer han väl inte ut för det går inte att vända sig därinne. Kan bli något för ”missing people”. Enligt W så finns det bara isolering där.

Vad fanns i paketet från Clas Ohlson?

En tigersåg. Nej, man sågar inte sådana med den. Varför den heter så vet jag inte. Den slaskar väl trä och metall som en Tiger tuggar i sig kött.

Det fanns något annat i paketet också…

Ett bälte att stoppa allt smått i. En skruv och några bits i fickan så ligger skruven kvar men bitsen ligger någonstans på tomten. Nu är det slut med det.

Här skulle jag mannekänga med bältet.

Så svart det blev, vilken Einstein jag är…visar den här som….

kompensation. Isak på Halloween.

Detta inlägg publicerades i Sysselsättning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Postorder

  1. Ama de casa skriver:

    Ja, varför heter verktyg som dom gör? En gång hade en skruv som håller fast bildäcken gått av. Anders bad mig att jag skulle fråga om grabbarna i verkstan bredvid mitt jobb hade ett verktyg att låna ut för att åtgärda detta. Jag gick över till dom och började förklara, den skulle vara gängad åt fel håll på nåt vis.
    – Jaha, du menar en grispitt?
    Haha! Jag hade trott att Anders lurat mig när han sa att den hette så 🙂

    Tips: Börja med sista grejen nästa gång så ska du se att det löser sig 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s