Lantbrukare

Jag har stigit i graderna. Från en 08-bonntjuv till att bli en lantbrukare. Beviset:

Tackar. Här fick jag lantbruksgymnasium på köpet, minst 3-årigt och det är ingen ”Refaat El-Sayed”. Jag har bara beställt en värmelampa till hönsen för 229:-. Undrar om detta gäller om jag vill köpa en 500′-kronorstraktor på krita? Kan jag köra upp lappen i fejan på försäljaren och hålla tummarna under hängslena? Kanske. Så lätt det var, jag som med nöd och näppe klarade mig igenom Bromma pappslöjd. Mitt examensprov vid denna skola var:

I was hard, but I did it.

Notera portkoden.

Det här inlägget postades i En smula fabulerande, Sysselsättning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lantbrukare

  1. Ama de casa skriver:

    Ooooo… Grattis! Skynda dig nu och sök EU-bidrag 😀

  2. Ama de casa skriver:

    sv: Jula finns inte här, och inte Rusta heller. Suck. Än så länge har vi bara Jysk. Webbhallen finns inte heller – JIIIPPPIIIEEE!!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s