Äntligen hemma

Igår kväll eller klockan var väl strax efter midnatt, stod jag på det lilla toan och borstade tänderna. Hela tiden snurrade en melodislinga i huvudet på mig; ”aj aj aj, det bultar och det bankar”. Det gör det verkligen här. Sätt på en vattenkran, så bultar och bankar det. Jag vet vad det beror på men har inte gjort något ännu. Nu brast det med råge.

Med tandborsten fortfarande i munnen så hämtades….

och befrielsen av rören påbörjades. Rören ska inte vara fastgjutna i väggen…

rören ska kunna röra sig lite. Hörs på benämningen rör – röra, om jag får vitsa till det lite. Rören måste känna sig som ett par fötter i för små skor en het sommardag, rännandes på Drottninggatan. Inte konstigt att de protesterar.

Den suddiga bilden ovan är tagen efter det att jag knackat bort bruket. Så gjorde jag på flera ställen. Förde ett jävla liv mitt i natten. Skönt att det inte finns några grannar.

Så här ska det se ut….

Här nedan t.v. ska dock rören fästas med klammer…

   

annars blir det discorytmer. Packningarna i blandarna måste också bytas. Rörmokeriet kunde varit bättre på sina ställen. W är dock oskyldig, tror jag. Han hade en M här och hjälpte, en riktigt fixare som kunde allt. Jag fick telefonnumret till honom om jag behövde hjälp och han tog gärna betalt i billig Whiskey. 😀 Före eller efter, det är frågan. Det positiva är att jag ser var han varit och fixat, han har inte lyckats dölja något….

Jag kommer att ha att göra, det finns inte några som helst tvivel om det. W har lämnat mycket material och verktyg kvar, så det är bara att jobba på. Verkar som  mitt liv har förberetts på att vara här och pula på ålderns höst. Gnistan har kommit tillbaka.

Lotta säger likadant och det märks på henne….

Vi är äntligen hemma.

Så har vi ju det här…

Skrajsan i en mysstund….

Majsan i en paus i fågelskåderiet.

Kissarna trivs verkligen, de lever rövare på natten men hänger ändå med oss på dagarna.

Det finns dock en sak som grämmer mig:

Jag har ingenting att slänga på återvinningen i morgon när det är dagen Å.

Det här inlägget postades i Katt, Sysselsättning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen hemma

 1. Lotta skriver:

  Ingenting till återvinningen?! Då måste du ha jobbat på bra! Kom hit så får du lite av oss!

 2. Ama de casa skriver:

  “… aj aj aj, sen du lämnade mig
  aj aj aj, bara du i mina tankar
  aj aj aj, kan aldrig glömma dig

  Vi möttes förra året hos en kompis till mig….”

  Jamen tack för att du klistrade fast den i skallen på mig! 😉

  PS: Anders hälsar och tackar han med. Det kommer bli en lugn och tyst dag, säger han…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s